Westburg BV Nederlands  Westburg BV English
   
   
 

Innovatief, flexibel en milieubewust teler van cherytomaten

Dagelijks verse cherrytomaten
Rode en gele cherrytomaten en mini pomodori’s

Bij Westburg staat kwaliteit altijd voorop. Onze manier van werken is zeer kwaliteitgericht. Wij zorgen ervoor dat we aan de hoogste kwaliteitseisen en voedselveiligheid voldoen bij het telen, sorteren en verpakken van onze cherrytomaten. Westburg is volgens de volgende normen gecertificeerd,Global Gap, HACCP, IFS, QS en BRC-level A. 
Iedere dag worden onze rode en gele cherrytomaten en mini pomodori’s vers geoogst. Westburg is het enige bedrijf dat alle drie bovenstaande tomaatjes dagelijks vers op één locatie beschikbaar heeft. We werken met belichting voor de groei van onze cherrytomaten en kunnen hierdoor bijna het hele jaar door produceren.

Innovatief en flexibel
In tomatenteelt, automatisering en verpakking

Westburg is een innovatief bedrijf. Dat uit zich niet alleen in onze tomatenteelt, maar ook in onze innovaties op het gebied van automatisering en verpakkingen. De verpakkingen die wij leveren zijn onderscheidend. Ook in flexibiliteit staan wij voorop. Westburg denkt mee met elke klant en levert de verpakking die de klant wenst, uiteraard ook in private label of met specifieke codes op de verpakking.

Klanten in binnen en buitenland
Cherrytomaten voor diverse sectoren

Ons bedrijf is al 25 jaar actief. Ooit begonnen als pionier toen de eerste cherrytomaten pas net in Nederland op de markt kwamen. Nu als ervaren en innovatief teler. Onze klanten bevinden zich in diverse sectoren. Bij de betere supermarkten liggen onze cherrytomaten in de schappen, maar ook cateraars en groentespeciaal zaken weten ons te vinden. 

Westburg BV staat voor:
 
 
 - Kwaliteit  
 - Smaak
 - Betrouwbaarheid  

 
 

 
   WAAROM WESTBURG BV
 
  Kwaliteit
  Smaak
  Betrouwbaarheid
 

Recept van de maand

   
 

 Bruschetta summersun

 
  BEL ME TERUG
Naam:
Telefoonnummer:

 

     
  Westburg BV copyright © 2011   Powered by Truestars CMS                                        |  Disclaimer  |  Sitemap