Westburg BV Nederlands  Westburg BV English
   
   
 

Innovatieve teelt van cherrytomaten van hoge kwaliteit


Teelt en oogst cherrytomaten
Maximaal biologisch en verse cherrytomaten
Westburg wil elke dag opnieuw de allerlekkerste cherrytomaten van constante kwaliteit leveren. Ervaring, innovatie en een zo biologisch mogelijke teelt zijn de basis voor onze heerlijke cherrytomaten.
Elk jaar in november planten wij in onze drie moderne kassen 350.000 jonge tomatenplanten. Westburg teelt zijn cherrytomaten op steenwol. Hierdoor kunnen we de teelt optimaal sturen en controleren, zodat we cherrytomaten van de hoogste kwaliteit kunnen telen. De bestuiving van de bloemen van de tomatenplanten gebeurt door hommels. Er vliegen dan ook talloze hommels door de kassen. Als de bestuiving heeft plaatsgevonden, kunnen zich cherrytomaten vormen. Vanaf eind januari kunnen we de cherrytomaten gaan oogsten. Tot november oogsten we zes dagen per week. 
 
Westburg teelt maximaal biologisch, dit houd in dat wij altijd streven naar een biologisch evenwicht in onze kassen, door de inzet van natuurlijke bestrijders.

1. Witte vlieg bestrijden we met Encarsia Formosa(sluipwesp)

 
  

2. Witte vlieg en rups bestrijden we met Macrolophus Caliginosus (roofwants)

 
 

3. Bladluis bestrijden we met Aphelinus Abdominalis(sluipwesp)

 
 

De bestuiving van de bloemetjes gebeurt door talrijke hommels die door de kas vliegen. 
                           

  
Moderne teelt van cherrytomaten

Zuinig met energie
Met behulp van ultramoderne technieken zijn we in staat om zeer efficiënt met de energie om te gaan. We hergebruiken het water en voor warmte en CO2 gebruiken we de restwarmte van elektraproductie. Levering van water en warmte voor de groei van de cherrytomaten gebeurt geheel computergestuurd. Afhankelijk van het weer wordt meer of minder water en warmte geleverd. De cherrytomaten kunnen zo dus groeien onder de ideale omstandigheden. Het resultaat? De meest heerlijke cherrytomaten van superieure kwaliteit, iedere dag weer! 


 

  WAAROM WESTBURG BV
 
  Kwaliteit
  Smaak
  Betrouwbaarheid
 

Recept van de maand

   
 

 Bruschetta summersun

 
  BEL ME TERUG
Naam:
Telefoonnummer:

 

     
  Westburg BV copyright © 2011   Powered by Truestars CMS                                        |  Disclaimer  |  Sitemap