Westburg BV Nederlands  Westburg BV English
   
   
 

Cherrytomaten in verschillende verpakkingen.


Veelheid aan verpakkingsmogelijkheden
Cherrytomaten in alle samenstellingen
Westburg staat bekend om de vele verpakkingsmogelijkheden voor cherrytomaten. Steeds denken wij met onze klanten mee over de meest ideale en onderscheidende verpakkingen voor cherrytomaten. Ook staan we altijd open voor wensen van onze klanten.
Momenteel voeren we de volgende verpakkingen: 

Nieuw! My Jello's
My jello's zijn gele gele cherrytomaatjes van het ras summersun. Deze gele cherrytomaat heeft een knapperige bite en een verrassende lekkere friszoete smaak vanwege het hoge brixgehalte tussen de 9 en 11. Vanwege het kleine formaat is de cherrytomaat ideaal als snack, in een handige 100 gram meeneem verpakking. En omdat een gele cherrytomaat maar 3 kcal bevat is het niet alleen een lekker tussendoortje maar ook nog eens gezond! 

 
 
Shakebeker cherrytomaten
Dekselbeker met mini pomodori’s rood, en gele cherrytomaten
De shakebeker tref je steeds vaker aan op bureaus en aanrechten en natuurlijk voor onderweg in de auto. De beker met ronde dop is gevuld met pomodori’s of met een mix van pomodori’s en gele cherrytomaten en nodigt uit tot lekker snoepen. In een shakebeker gaan 250 gram cherrytomaten.

 

Nieuw! oranje mini pomodori's
Shakebeker gevuld met 250 gram oranje mini pomodori's, een heerlijk gezond snack tomaatje voor tussendoor.


Doosje 250 gr cherrytomaten
Rode of gele cherrytomaten
De welbekende doosjes met cherrytomaten levert Westburg uiteraard ook. Deze verpakkingen zijn eveneens zeer geschikt om in de keuken te bewaren. Westburg levert doosjes met rode en met gele cherrytomaten. Deze zijn zeer geschikt om te verwerken in gerechten heel of in partjes. In een salade of bij een Italiaans gerecht mogen cherrytomaten eigenlijk niet ontbreken!  

 

Duomix cherrytomaten
Rood, geel en pomodori geel
De duomixen zijn handig voor wie smaken en kleuren wil combineren. In een duomix kunnen rode en gele cherrytomaten gemengd worden, maar een mix met pomodori’s is uiteraard ook mogelijk. De verpakking is verkrijgbaar in 300 en in 350 gram. 

 

Triomix met cherrytomaten
Cherrytomaten, basilicum, minikomkommers
Westburg levert ook bakjes met een drieverdeling. De vakjes worden gevuld met drie verschillende smaken, samengesteld uit rode cherrytomaten, gele cherrytomaten, mini pomodori’s rood, basilicum en minikomkommers met een inhoud van 300 gram.
Deze triomixen zijn heel geschikt om op tafel te zetten tijdens een barbecue of verjaardag om lekker van te snoepen, maar ook om te gebruiken in bijvoorbeeld salades. Driehoekschaal pomodori’s rood 
Cherrytomaten voor onderweg of op kantoor
De driehoekschaal bevat 250 gram rode mini pomodori’s. De driehoekschaal is met zijn onderscheidende verpakking decoratief voor op tafel. De schalen met pomodori’s kunnen eenvoudig geopend en weer gesloten worden. 

 


Zakje 125 gr + 250 gr cherrytomaten

Cherrytomaten in zakje
De zakjes met cherrytomaten zijn er in twee formaten: 125 gram en 250 gram. Deze zakjes met cherrytomaten zijn ideaal om mee te nemen in de boterhamtrommel. Dit past in de gezondheidstrend om de jeugd gezonder te laten snoepen. En het is nog lekker ook!


Emmer 500 gr cherrytomaten
Cherrytomaten in een emmertje
Westburg levert ook emmertjes met een inhoud van maar liefst 500 gram. Deze handige verpakking is hersluitbaar en kan overal mee naar toe worden genomen.  Snoeppot cherrytomaten
1 hele kilo cherrytomaten
Voor een groot gezelschap of om uit te delen zijn onze grote snoeppotten met cherrytomaten erg populair. In steeds meer scholen staat een grote snoeppot cherrytomaten op het bureau van de juf of meester. Ook op kantoren doet de snoeppot gevuld met bijvoorbeeld lekkere mini pomodori´s zijn intrede. 

 
 
  WAAROM WESTBURG BV
 
  Kwaliteit
  Smaak
  Betrouwbaarheid
 

Recept van de maand

   
 

 Bruschetta summersun

 
  BEL ME TERUG
Naam:
Telefoonnummer:

 

     
  Westburg BV copyright © 2011   Powered by Truestars CMS                                        |  Disclaimer  |  Sitemap