Westburg, Snacktomaten specialist

Westburg is gespecialiseerd in het telen en verwerken van het topsegment snacktomaten. Westburg teelt op 14 ha in 3 kassen rode, gele, oranje, bruine en ivoor kleurige snacktomaten in Grubbenvorst (Limburg). Westburg groeit mee met zijn klanten als dé jaarrond kleurenspecialist van Noord-Europa in snacktomaten. Groeien door samenwerking en intensivering met ketenpartners. De broers Bas en Ton van Leeuwen zijn de trotse ondernemers van Westburg. 

Snoeptomaatjes
"Lekker snacken"

"Lekker snacken"

Met een team van betrokken medewerkers is ons doel om dagelijks de allerlekkerste snoeptomaten te leveren. We staan er als betrouwbare en flexibele leverancier en verpakken onze snacktomaten volgens de specifieke wensen van de klant. Zo kunnen we zoveel mogelijk consumenten bewust én lekker laten snacken.

Snoeptomaatjes

Onze snacktomaten 

Het snacktomaten segment van Westburg bestaat uit rassen die zijn geselecteerd op smaak, kwaliteit, kleur en houdbaarheid. 
Voortdurend wordt er in samenspraak met veredelingsbedrijven tussen de 20 en 30 nieuwe rassen bij Westburg in de kassen getoetst op onderscheidende smaak en uitstraling.

 

Lees verder...

Onze snacktomaten 

Verkoop

Al onze tomaten worden verkocht via het verkoop team van ROYAL ZON. 
Westburg is flexibel en verpakt de snacktomaten op aanvraag en specificatie van de klant en er wordt oplossingsgericht meegedacht in ketenvraagstukken. 

De marketing gebeurt zoveel mogelijk in samenspraak met de klant en wordt ondersteund door de marketeers van ZON fruit en vegetables.

Neem contact op.